torsdag 1 april 2010

När allt börjar om


Jag föredrar soluppgång före nedgång. Same same but different egentligen. Men uppgången symboliserar att allt börjar om. Det är en ny dag, ingen idé att gräma sig över sånt som inte blivit gjort utan dags att tänka framåt. Göra nya planer. En nystart helt enkelt.
I morse vaknade vi tidigt. Kvart över sju på morgonen var vi redan på stranden, visserligen bara tvåhundra meter från sängen men ändå. Soluppgången var väl värd att vakna för. Absolutely beautiful!


Jag hade fixat en liten överraskningsresa till maken. Mormor o morfar hade pojkarna, som förresten säkert inte märkte att vi var borta - inte gjorde de nån större sak av att vi var hemma i alla fall. Vi åkte till Sanibel Island, norr om Naples, stannade på Sanibel Inn, ett helt godkänt hotell alldeles vid stranden. Det är rätt mycket trafik på den lilla ön och snabbaste sättet att ta sig runt på är att låna cyklar. Det gjorde vi på kvällen. Först letade vi en solnedgång (hittade ingen men det blev mörkt ändå) och sen åt vi en god middag på Lazy Flamingo. Det var rätt läskigt att cykla hem i kolsvart mörker, varje liten skugga trodde jag var en alligator.


Soligt och fantastiskt. Jag älskar att sitta på stranden och lyssna på vågornas skvalp.


Vårat rum var i byggnaden längst bak.



Morgonstund har guld i mun. Två morgontrötta fötter på den snäckfyllda stranden.

I morgon ska vi åka med pojkarna till stranden, sen på kvällen blir det poolparty. En Good Friday, som långfredag kallas här i Staterna.
Hur ska du fira påsk?

1 kommentar:

  1. PåskKRAAAAM tillbaka!! :D

    Hur jag firar påsk? Hm.... i ett nyvårigt Fagersta, som efter denna oändliga vinter får en att känna det som om man vunnit på lotto varje gång man går ut!

    SvaraRadera